MaryMe – JimmyPaul

​Jimmy Paul is de ene helft van het ontwerpersduo achter fashionlabel MaryMe-JimmyPaul.


 

MaryMe-JimmyPaul werkt met het gebied dat bestaat tussen kunst en fashion. Inspiratie wordt gehaald uit hun eigen gemaakt verhalen, werelden, mensen en visie op de huidige (en verleden) popcultuur, ze tonen de mode op een andere manier. Voortdurend de grenzen van vorm, texturen en kleuren opzoekend, gooien ze hoge ogen met hun grote, sculpturale werken die niet alleen zorgen voor een verrassende look, maar ook een gevoel oproepen.

Dit gevoel of emotie, is een van de belangrijkste factoren in de werken van MaryMe-JimmyPaul. Het legt de kijker uit wat de intentie van de collectie is en wat het label voor staat op dat moment.

Met de hulp van verschillende disciplines uit de kunst- en modewereld, neemt MaryMe-JimmyPaul de kijker mee in de prachtige, angstaanjagende, humoristische, bizarre, grandioze fantastische modewereld van MaryMe-JimmyPaul.

“mode en andere kunstdisciplines samenbrengen om zo tot grote projecten te komen waar couture een andere vorm krijgt en op andere manieren wordt gepresenteerd”, aldus JimmyPaul op Bright.nl.

maryme-jimmypaul.com | Facebook

De week ging van start met de show van MaryMe-JimmyPaul. Daar werd fashion geschiedenis geschreven: voor het eerst ooit kon je als toeschouwer met behulp van je smartphone al tijdens de show je mening geven over de kleding.